Contracten in bulk toevoegen

Geüpdatet 3 months ago door Florette Vervloet

Je kan contracten in bulk toevoegen in Officient, zo wijs je ze toe aan meerdere mensen tegelijkertijd.

1. Je gaat naar contracten en kiest voor Acties --> Contracten in bulk toevoegen

1. Nadien heb je de keuze om deze toe te voegen vanuit een contract template of vanuit een PDF.
  2. Je kiest het type contract template dat je wilt gebruiken of upload het PDF bestand
  3. Kiest of het contract meteen verzonden moet worden of niet.

1. Selecteer de personen die dit contract moeten ontvangen en klik op "Contract aan ...personen toevoegen"
  1. Nadien krijg je een bevestiging of de reden waarom het niet gelukt is
  1. Je kan deze contracten dan terugvinden onder het contracten overzicht en nakijken wanneer dit is getekend