Een eigen domeinnaam voor de self-service

Geüpdatet 3 months ago door Arjan van Belle

Je kan de domeinnaam van de Officient self-service personaliseren door de domeinnaam aan te passen naar die van jouw bedrijf.

Dit doe je als volgt:

1. Klik in de instellingen onder Self-service op Eigen domeinnaam
  2. Geef de gewenste domeinnaam in
    Let op! Deze moet de vorm hr.bedrijfsnaam.be hebben. Het achtervoegsel (.be) is afhankelijk van het top-level domein van jouw bedrijfswebsite. Eindigt deze op .io, moet de eigen domeinnaam ook eindigen op .io
  1. Voeg het CNAME DNS record dat verschijnt toe aan aan jouw domeinnaam
  2. Vanaf nu kan je inloggen op de self-service via hr.bedrijfsnaam.be