Wisselen tussen meerdere bedrijven

Geüpdatet 1 month ago door Florette Vervloet

Als je meerdere bedrijven beheert in Officient heb je twee mogelijkheden:

1. Alle medewerkers zitten bij je payroll in dezelfde account,  door de koppeling te leggen, heb je alle medewerkers van meerdere ondernemingen in één Officient omgeving
  2. Medewerkers in verschillende payroll accounts bij dezelfde payroll provider, dan raden we meerdere Officient omgevingen aan.  Het is heel eenvoudig om te wisselen van de ene omgeving naar de andere eens je bent ingelogd, zie verder het voorbeeld.
Bedrijfsleider Lisa (lisa@nieuwbouw.com) heeft twee ondernemingen Nieuwbouw NV en Verbouwing NV

Lisa ontving twee uitnodigingen, eentje voor Nieuwbouw NV en eentje voor Verbouwing NV.
Ze klikt op de link in de uitnodigingsmail en kiest een paswoord. Voor de andere vennootschap doet ze het zelfde en gebruikt hetzelfde mailadres en wachtwoord of Google of Office365 login.

Nadien kan Lisa eenvoudig wisselen, door links bovenaan op "Officient" te klikken, tussen de verschillende bedrijven.