Self-service: Contracten

Geüpdatet 5 months ago door Florette Vervloet

Alle getekende contracten, overeenkomsten, reglementen … met je werkgever vind je hier terug. Moet je nog een document tekenen, dan kan je dit digitaal doen via de self-service.

Hoe?

Je ziet in je overzicht een melding van het aantal contracten dat op een handtekening wacht.

1. Klik op zo’n contract
  2. Lees dit na en klik onderaan op ‘Contract tekenen’
  3. Op het nieuwe scherm kan je tekenen:
    1. Door middel van de handtekening die Officient voorstelt op basis van je naam.
    2. Door jouw eigen handtekening te zetten. Dit kan met je muis of een touchscreen.